Nyitólap arrow Bemutatkozás
Bemutatkozás Nyomtatás E-mail

A Kirschner és Kirschner Mérnöki és Szolgáltató Bt. 2007 júniusában alakult meg. Alapvetően az építőipar területén tevékenykedünk, de gépipari tervezést is vállalunk, illetve számítástechnikai szolgáltatásokat is végzünk.

Tevékenységeink címszavakban a következők:

  • Fő tevékenységünk: mérnöki tevékenység, tanácsadás. Ennek keretein belül kiviteli és gyártási tervek készítése, illetve kiemelten nyílászáró szaktanácsadás. Kivitelezés: kisebb acélszerkezetek, lakatos szerkezetek (korlátok, lépcsők, előtetők, stb.), nyílászárók, erkély beépítések, télikertek (műanyag-, fa-, alumínium- és acél profilok alkalmazásával).
  • Egyéb tevékenységünk: szoftver-szaktanácsadás (alkalmazás technikai tanácsok és sablonok készítése), adatfeldolgozás.

Szakmai múltunk, mind az építőipari acél- és lakatos szerkezetek terén, mind gépészeti technológia tervezés terén több évre tehető, mert munkatársaink jelentős időt töltöttek el ezen munkaterületeken, fontos pozíciót betöltve.

Jelenlegi partnereinkkel jó kapcsolatot tartunk fenn, gyakorlatilag az ország egész területén, valamint leendő és új partnereinkkel is erre törekszünk, hogy mindannyiuknak elsőrangú szolgáltatásokkal állhassunk a rendelkezésére.